shishcat

Pàgina inicial Contactes Projectes Files | English

Els projectes marcats amb ✨ encara es poden usar.
Els projectes marcats amb 🥀 estan morts.
Els projectes marcats amb ⚠️ necessiten treball.

🥀Kotekorbya Pay (octubre de 2018 - maig de 2019): aplicació de pagaments, feta per mi i Gabriele Grasso. Realitzat en PHP i Mit App Inventor. Permetia als usuaris transferir diners, tenia integració de bandes, etc. Amb aquesta aplicació guanyem la categoria de programació avançada Coolest Project 2019. Decidim detenir aquest projecte perquè estava ple de vulnerabilitats. Realment em va ajudar a convertir-me en desenvolupador.

✨github-links (estiu de 2019): obtingui enllaços de repositoris de Github.

⚠️TSChatting (estiu de 2019): una aplicació que combinava Whatsapp, Telegram i Discord. Va decidir abandonar per problemes amb whatsapp.

✨EndermanMDDownloader (octubre de 2019): aquest programari serveix per a descarregar i extreure la col·lecció de malware malwat.ch sense haver de descarregar un extractor zip en la VM. NO HA D’USAR EST EN CAP LLOC QUE NO SIGUI UNA MÀQUINA VIRTUAL DE LA SEVA COMPUTADORA.

🥀kifilesgram (desembre de 2019): un bot Telegram per al servei de càrrega de Kifiles. Probablement ja no funciona.

⚠️DiscordForTelegram (desembre de 2019): un client de Discord per a Telegram. Probablement encara està funcionant avui, pot intentar usar-ho si té coneixement de NodeJS i Discord.

✨Uploadgram (2019-gener de 2020): una plataforma de càrrega d’arxius que va carregar arxius en els missatges guardats d’un compte. Al febrer em vaig adonar del complicat que estava el codi i li vaig donar el projecte a Daniil Gentili i Pato05. Van reescriure el projecte des de zero utilitzant el marc amphp fent una gran feina. La seva reescriptura: uploadgram.me

🥀BeckygramBK (febrer de 2020): aplicació de missatgeria xifrada. Estava en un punt de treball però després vaig decidir abandonar-lo. Hi ha massa competidors i si desitja crear una aplicació de missatgeria realment segura, ha de sacrificar altres funcions.

⚠️dwgram (mar - jul 2020): una API per a descarregar arxius i veure missatges en Telegram sense haver d’usar MTProto. Vaig tancar a causa d’un telegrama que prohibia contínuament els meus comptes. Algun dia el restauraré definitivament, l’obriré i l’allotjaré novament.

✨ShiSHTransfer (estiu de 2020): un servei de càrrega similar a Uploadgram però que permet carregar arxius de fins a 70 GB. Dividia arxius sobre la marxa i els carregava en missatges guardats de comptes de telegrames. Després, els arxius s’enviarien a altres comptes per a recuperar-los després d’una prohibició.